Philips Ambient Experience

Philips Ambient Experience biedt ziekenhuizen oplossingen om een aantrekkelijke en efficiënt ingerichte omgeving te creëren. Patiënten worden hierdoor gerustgesteld en zorgprofessionals kunnen efficiënter werken. Dit is ten gunste van de patiëntbeleving, maar heeft ook impact op de tevredenheid van de medewerkers en de operationele efficiëntie van de afdeling.

Ambient Experience in de imaging kamer bestaat uit een samenstelling van dynamische verlichting, beeldprojectie en geluid, ontworpen om de patiënt de gewenste ervaring en ontspanning te bieden. Ambient Experience ondersteunt de patiënt om zicht te ontspannen, het begeleidt de patiënt tijdens de scan (progressie en ademhalingsbegeleiding), en vergemakkelijkt het stil liggen tijdens het onderzoek ten behoeve van de workflow en beeldkwaliteit. Middels een bedieningspaneel kunnen medewerkers en/of patiënten thema’s selecteren die ze wensen te ervaren tijdens de procedure.  

Sfeerafbeelding Fontys

In dit project, gaat de student onderzoeken wat de Customer Experience is van de Ambient Experience Solution. Hierbij worden stakeholders in kaart gebracht, wordt de klant gedefinieerd, en wordt een methode ontwikkeld om deze Customer Experience te meten, ten behoeve van de verbetering van de Ambient Experience Solution. 

In dit project werken wij samen met Fontys Paramedisch om de student de mogelijkheid te bieden te leren van een praktijk opdracht, terwijl wij kunnen leren van de frisse blik van een student.

Voor meer informatie over Philips Ambient Experience, klik hier.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys