Comarch - Diagnostic point

Door de grote vraag naar eenvoudig toegankelijke gezondheidszorg hebben telegeneeskundediensten zich snel ontwikkeld. Denk hierbij onder andere aan health hubs waarmee patiënten overal en altijd geschikte zorg kunnen ontvangen.

Comarch stelt hier het Comarch Diagnostic Point voor, het vormt de oplossing bij uitstek voor de vele hindernissen en uitdagingen die de medische sector tegenwoordig het hoofd moet bieden, waaronder de afsprakenplanning en beschikbaarheid, ruimtegebrek, tijdsgebrek, hoge behandelkosten. Het Comarch Diagnostic Point is bestemd voor iedereen die bereid is om beter zorg te dragen voor zijn of haar gezondheid en voor patiënten met bepaalde ziektes of aandoeningen.

Om dit Diagnostic Point naar een hoger niveau te brengen en nog meer in te spelen op de noden van de artsen, paramedici, hulpverleners en patiënten, gaan de studenten van Fontys Paramedisch een reeks van tests en onderzoeken uit voeren. Als resultaat van deze onderzoeken, krijgt Comarch de nodige feedback over connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van het product en krijgt het suggesties voor eventuele toepassingen binnen het medisch veld.  

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.