Verwondermuur & Gamma platform

Fit4Vit hecht waarde aan samenwerkingen en co-creatie. Zij willen hun producten zo goed mogelijk laten aansluiten en bruikbaar laten zijn binnen iedere individuele zorginstelling. Zij zijn ervan overtuigd dat daarbij onderzoek, onderbouwing, feedback en ontwikkeling belangrijke aspecten zijn. Daarnaast zien zij hierbij de potentie in jonge professionals, omdat zij de toekomst zijn van de zorg. Hun denkwijze, inspiratie en kennis kunnen zorgen voor nieuwe inzichten en mooie resultaten.

De jonge professionals gaan aan de slag met onderzoeken naar de Verwondermuur, Vast.Rehab Kinect en Vast.Rehab Gamma platform.

Vast.Rehab

Vast.Rehab is een revalidatiesysteem gekoppeld aan virtual reality. Vast.Rehab combineert therapeutische kennis met virtuele realiteit en ondersteunt bij het dagelijkse werk van de therapeut. Vast.Rehab vergroot de motivatie van patiënten om het revalidatieproces in te gaan. Het systeem bevat therapeutische oefeningen gericht op: snelheid, kracht, precieze beweging, functionele beweging, geheugen en cognitieve functie.

Sfeerafbeelding Fontys

Vast.Rehab Gamma

Gamma is een modern krachtenplatform dat bestaat uit twee delen, waarmee zowel testen als training gedaan kunnen worden voor onder andere neurologische en orthopedische patiënten. Het biedt professionele training voor atleten en patiënten met een verminderde lichaamsbalans en coördinatie. Gamma heeft als voordeel dat de platen ook los van elkaar geplaatst kunnen worden zodat trainingen ook kunnen aansluiten op een specifieke sport die beoefend wordt.

Verwondermuur 

Fit4Vit transformeert een saaie witte muur in een verwondermuur. Op de muur verschijnt een interactieve game of bewegend beeld waarmee zowel jong als oud kan bewegen, beleven en genieten. Naast de verwondermuur hebben zij ook een speciaal ontwikkelde verwondermuur gericht op sport. 

Meer weten? Kijk op de website van Fit4Vit.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys