Safe Laser

Over Safe Laser

Safe Laser is werkzaam door een infrarood laserlicht. Er hoeft geen veiligheidsbril gebruikt te worden bij Safe Laser. Safe Laser zorgt voor pijnverlichting, ontstekingsvermindering en activeert regeneratie. Dit is wetenschappelijk bewezen. De therapie is medisch gecertificeerd, pijnloos voor de patiënt en is werkzaam tot 10 cm diep in het lichaam. De therapie is niet belastend voor de behandelaar en eenvoudig aan te leren. Een Safe Laserbehandeling is ook eenvoudig over te dragen aan een collega-behandelaar door de eenvoud van het apparaat.

Wij vinden samenwerking heel belangrijk. ‘Samen werken aan een pijnvrij Nederland’ doe je niet alleen, dat doe je samen. Samen met fysiotherapeuten en studenten.

Artrose

Naast de doorgaande klachten die behandeld worden in een fysiotherapiepraktijk is Safe Laser ook uitermate geschikt voor artrosepatiënten. Safe Laser is gecertificeerd voor thuisgebruik, waardoor een artrosepatiënt zichzelf dagelijks thuis kan behandelen. 90 Procent van de artrosepatiënten die Safe Laser gebruiken zijn pijnvrij na een aantal maanden en blijven ook pijnvrij, ook als ze geen gebruik meer maken van Safe Laser. Zij blijven tevens in behandeling bij de fysiotherapeut waardoor zij samen werken aan het herstel en de vooruitgang.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys