Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedisch.

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

Faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, VERT-systeem.

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het netwerk van Fontys Paramedisch; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Aankomende events

Masterclass Healthy Ageing - 'Strategieën voor succesvol innoveren'

event type
Symposium

Hoe ziet het veranderen in de zorg eruit en wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe krijg je mensen mee en hoe werk je samen? Ontdek er meer over in deze masterclass.

-

Meer weten over deeltijd studeren bij Fontys Paramedisch?

Bekijk en lees hier vershillende interviews met docenten en deeltijdstudenten die de stap maakten.

Ga naar Maak de stap