Onze ambities

Fontys Paramedisch is ambitieus. Als kennispartner leveren we een bijdragen aan de maatschappelijke zorgvraagstukken in de regio en zijn we (inter)nationaal betrokken bij het verbeteren van zorg. Om deze belangrijke opdracht waar te maken investeren we in betrokken, bevlogen en kundige medewerkers.

Strategische koers Fontys Paramedisch

Fontys Paramedisch is hét opleidings- en kenniscentrum van de regio. Een plek waar studenten zich ontwikkelen tot toekomstbestendige, ondernemende paramedische professionals. Zorgprofessionals die voorbereid zijn op snelle veranderingen, die oog hebben voor kwaliteit en affiniteit hebben met zorgtechnologie.

Fontys Paramedisch is ook een kennispartner voor het werkveld en voor ondernemers en maatschappelijke partners in de regio. Docenten, onderzoekers, studenten en partners werken samen aan actuele vraagstukken binnen de thema’s zorg & technologie, zelfregie en interprofessioneel samenwerken. Dit alles met als doel om een bijdrage te leveren aan het beantwoorden van gezondheidszorgvraagstukken in onze samenleving.

Om dit te bereiken wil Fontys Paramedisch

  • Kleinschalig multidisciplinair toponderwijs aanbieden
  • Waardevol praktijkgericht onderzoek opleveren voor onderwijs én werkveld
  • Dé preferente kennispartner zijn voor gezondheidszorgonderwijs en het werkveld in de gezondheidszorg
Sfeerafbeelding Fontys