Moofie

Met enerzijds de outdoor fitnessproducten van ‘De Fitnesstuin’ en anderzijds de Moofie beweegstick brengen wij mensen op een laagdrempelige, maar plezierige manier in beweging. 

De Moofie beweegstick is een innovatief en interactief beweegproduct, dat reageert op aanraking en beweging. Deze interactieve ‘stok’ staat vol beweegprogramma’s. Moofie geeft gesproken beweegopdrachten, die ondersteund worden met licht, geluid en herkenbare muziek. Daarnaast staan er spellen op en luisterverhalen. Mensen houden het in de handen vast. Moofie zegt stapje voor stapje welke beweging moet worden gemaakt, en ondersteunt deze gesproken opdrachten door licht en geluid. Zodra de muziek afspeelt beweeg je op de maat van de muziek. Dit innovatieve beweegproduct is speciaal ontwikkeld om bewegen aantrekkelijk en plezierig te maken. Iedereen kan het! 

Er zijn verschillende versies van Moofie, met verschillende soorten muziek en andere oefeningen en spellen, maar met hetzelfde uiterlijk. Er is een Moofie ‘Care’ voor ouderen en mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Moofie zorgt voor plezier tijdens bewegen en het tegengaan van fysieke en cognitieve achteruitgang. Daarnaast is er een ‘Kids’-versie voor kinderen en jongeren mét en zonder beperking. De Moofie brengt hen meer in beweging en kan helpen bij revalidatie-doeleinden. 

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.