Safe Laser

Ons project gaat over een nieuwe (medische) manier van behandelen. Nieuw in Nederland, maar het bewijst zich al sinds 2012 in andere landen. Safe Laser is een therapie die met elke therapie te combineren is en bovendien pijnloos is voor de patiƫnt. Safe Laser is geschikt voor alle musculoskeletale aandoeningen. Safe Laser is een next level lasertherapie. Veilig voor de ogen, medisch gecertificeerd, geeft snel resultaat en is eenvoudig in gebruik.

Samenwerking met PITCH

Innovatie, toepassing en samenwerking, dat zijn de redenen waarom wij voor PITCH hebben gekozen. Wij vinden dat PITCH laat zien hoe de toekomst er uit hoort te zien; een samenwerking tussen de (innovatie)markt en de student. Als student wil je onderdeel uitmaken van iets unieks, iets waar je later met trots over kunt zeggen: daar heb ik aan meegewerkt. Studenten zijn de toekomst en dat zijn innovaties ook. Deze combinatie maakt PITCH tot een ijzersterk concept.

Samen werken aan een pijnvrij Nederland, dat is waar wij voor staan. De samenwerking met studenten van de opleiding Fysiotherapie is voor ons de eerste stap om de toepassing van Safe Laser in de fysiotherapiepraktijk te laten verwerken in een rapport.

Sfeerafbeelding Fontys

Dit project is onderdeel van Safe Laser.