MijnZorgApp

Binnen MijnZorgApp zijn verschillende e-health functies beschikbaar, zoals het versturen van afspraakherinneringen, het meegeven van huiswerkoefeningen, videobellen en nog veel meer. 

De eerste twee projecten van HealthTrain bij PITCH zijn al uitgevoerd door twee studenten. Zij hebben onderzoek gedaan naar de gebruikerservaring van MijnZorgApp en naar het effect van MijnZorgApp voor en na implementatie. 

De nieuwe projecten die HealthTrain open heeft staan gaan meer in op de videocontent die aangeboden wordt binnen MijnZorgApp. Hoe is dit te verbeteren en/of uit te breiden?

Sfeerafbeelding Fontys

Meer weten?

Verder hebben we een project open staan dat ingaat op het gebruik van MijnZorgApp op grote schaal, als gevolg op een van de eerdere onderzoeken.Studenten kunnen na het uitvoeren van een onderzoek bij HealthTrain kiezen om een vervolgproject te doen en bijvoorbeeld een advies- of verbeterplan te schrijven, op basis van de gevonden resultaten. 

Doordat HealthTrain constant bezig is met het door ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden van MijnZorgApp, ontstaan er altijd weer nieuwe projecten en onderzoeksvragen. De samenwerking met PITCH maakt het mogelijk dat HealthTrain deze projecten en onderzoeken samen met aankomende zorgprofessionals kan uitvoeren.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys