Radiology Expert

Omschrijving

Radiology Expert (www.radiology.expert) is een non-profit onderwijsplatform voor (para)medici en medische studenten, met als primair doel het bevorderen van radiologie onderwijs. Met behulp van onderwijsmodules probeert Radiology Expert te helpen met interpreteren en diagnosticeren van beeldend onderzoek. Dit wordt gedaan door op een begrijpelijke manier uit te leggen hoe je radiologische foto’s en scans moet beoordelen. 
De bezoeker kan zelfstandig de onderwijsmodules op eigen tempo doorlopen. In de nabije toekomst wordt de website uitgebreid met een self-assessment/toets omgeving; ter stimulatie van programmatisch leren / self-regulated learning (SRL).

Waarom samenwerken met PITCH?
Radiology Expert werkt samen met PITCH, omdat we graag in verbinding willen blijven staan met de docenten/studenten van de MBRT opleiding.  
De samenwerking creëert een win-win situatie; enerzijds ontvangt Radiology Expert waardevolle feedback van de studenten, waarna onderwijsmodules verder geoptimaliseerd kunnen worden. Anderzijds, de MBRT studenten leren tijdens het gebruik van de website kritisch te  lezen en de essentie van de tekst te bepalen. 

Sfeerafbeelding Fontys radiology.expert