Sprint naar content

Artikelen

Sfeerafbeelding Fontys

Online platform draagt bij aan een duurzaam Fontys

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook binnen Fontys. Om de duurzame plannen van de instelling meer onder de aandacht te brengen en er samen over in gesprek te kunnen gaan, is onlangs het platform Fontys for sustainability  gelanceerd.


Sfeerafbeelding Fontys

Fontys hijst de vlag voor de Sustainable Development Goals

Op vrijdag 25 september wordt op de Fontyscampussen in Tilburg, Eindhoven en Venlo de SDG-vlag gehesen. Hiermee tonen organisaties, gemeenten, bedrijven, burgerorganisaties, scholen en de overheid dat ze deel uitmaken van deze mondiale beweging rondom de Sustainable Development Goals.


Sfeerafbeelding Fontys

Heb jij al een thuiswerkplant?

Dat je beeldscherm op de goede hoogte moet staan en je tafel en stoel juist afgesteld, dat weten de meesten inmiddels wel na ruim een halfjaar verplicht thuis werken en studeren. Toch kun je nog meer doen voor een fijne (thuis)werkplek. Heb jij bijvoorbeeld al een thuiswerkplant?


Sfeerafbeelding Fontys

Duurzame Dinsdag 2020

De coronapandemie zorgt voor een cruciaal keuzemoment wat betreft de economische koers die ons land gaat varen. Gaan we terug naar een economie met opkopen en weggooien als hoogste vorm van menselijk geluk?... 


Sfeerafbeelding Fontys

Paradepaardje R10 eerste Fontys-pand met label A++++

Met de oplevering van gebouw R10 op de campus Rachelsmolen in Eindhoven sluit Fontys de eerste fase van het omvangrijke huisvestingsprogramma af. Het mag met recht worden gezien als het paradepaardje; het markante gebouw, waarin de instelling 38 miljoen euro investeerde....