Sprint naar content

Leven lang ontwikkelen

Als kennis- en ontwikkelpartner denkt Fontys graag mee over leer- en ontwikkel vragen die spelen binnen jouw organisatie. Heb je te maken met grote personeelstekorten, uitdaging bij de duurzame inzetbaarheid van medewerkers of het stimuleren van de leercultuur binnen de organisatie dan komen we graag in contact. Fontys is in staat om passende leeractiviteiten aan te bieden op gebied van leven lang ontwikkelen. Dat kan bestaan uit maatwerk, in-company, onderzoek, hybride leer- en onderzoeksomgeving, maar ook onze bestaande opleidingen en cursussen kunnen het antwoord op de vraag zijn.

Wij zien het als onze opdracht om samen de focus te leggen op de maatschappelijke uitdagingen binnen de regio op de volgende thema’s:

1. Enabling technologies

2. Smart Mobility

3. Healthy and inclusive society

4. Creative Economy

5. Future of learning

6. Sustainabilty and circularity

Heb je een vraag of wil je graag advies? 

Wij denken graag met je mee over een antwoord op een uitdaging die jij hebt. Er zijn veel mogelijkheden bij Fontys. Denk aan maatwerk, onderzoek, in-company en ook onze opleidingen en cursussen. Wij kunnen een passende leeractiviteit aanbieden.

Neem contact met ons op door te mailen naar fontys-llo@fontys.nl

Omscholen of bijscholen?

Vakkennis verdiepen of specifieke vaardigheden leren? Blijf up-to-date met onze praktijkgerichte scholing zoals deeltijd bachelors, masters en associate degrees of kortlopende modules.

bekijk ons aanbod