Sprint naar content

 

Losse modules

Ben je al een tijdje werkzaam in het onderwijs en wil je je kennis verbreden en/of verdiepen, maar (nog) niet aan een volledige masterstudie beginnen? Of ben je in het bezit van een mastergetuigschrift en wil je je verder professionaliseren? Schrijf je dan in als cursist. De modules van de Master Educational Needs (EN) zijn namelijk ook los te volgen.

Als je je inschrijft als cursist (contractstudent) sluit je aan bij de reguliere colleges van de master EN-studenten. Je kunt kiezen voor één of meerdere modules. Wanneer je losse modules volgt, kun je ook alvast bewijsmateriaal verzamelen voor in een portfolio als je op een later tijdstip wil inschrijven voor onze master. Op deze manier kun je je toekomstige master verkorten.

  Geïnteresseerden die zich willen verdiepen en/of hun kennis willen verbreden binnen een specifiek thema. Van de deelnemers verwachten we een hbo-werk- en denkniveau.
  Op deze pagina vind je het aanbod, de inhoud en de roosters van onze modules.
  Module: de kosten zijn € 450,- per module. Elke module bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3,5 uur.
  Voor besturen, samenwerkingsverbanden of scholen is het mogelijk een incompanytraject te laten verzorgen door docenten van Fontys OSO. Dit traject wordt dan op maat aangeboden.

  Na afronding van modules ontvang je een 'bewijs van deelname'.

  LET OP: Alleen voor modules waarbij je minimaal 3 bijeenkomsten aanwezig bent, verstrekken we een bewijs van deelname.

  Voor studenten van de Master EN is een leerwerkplek verplicht. Ook als je inschrijft voor het volgen van losse modules (contractonderwijs) dien je te beschikken over een leerwerkplek. Je hebt immers een praktijksituatie nodig waar je nieuwe kennis kunt toepassen.
  Aanmelden kan door een mail te sturen naar oso@fontys.nl met vermelding van de module(s) die je wil volgen. Maak je gebruik van een kortingskaart? Vermeld dit dan extra in de e-mail.
  Heb je nog vragen? Neem contact op via oso@fontys.nl of 08850 77133. .