Mick van Haaren

Mick van Haaren

Genomineerde Jacques de Leeuw Prijs 2021

Nominatie tekst:

De Brabantse nuchterheid zit Rockacademiestudent Mick van Haaren (Mick Stender) niet in de weg bij zijn zoektocht naar een duidelijke artistieke identiteit. De singer-songwriter imponeert in het laatste jaar van zijn opleiding met een spits rock-’n’-roll-geluid.
Dit podiumbeest heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een uiterst behendige en energieke bandleider. Zijn schrijfstijl is ruig, ongepolijst, maar met emotie, wat resulteert in repertoire waarin zijn gepassioneerde stemgeluid sterk naar voren komt. Vocaal beschikt Mick over veel kleuren, een groot bereik en een breed scala aan expressiemiddelen die hij smaakvol en gedisciplineerd toepast.

Iedereen die Mick ziet weet meteen dat hij zich scherp visueel weet neer te zetten als artiest. De kenmerkende vetkuif en leren jasjes dragen bij aan een sterk totaalplaatje. Hij studeert af als zanger, songwriter, gitarist en creatief ondernemer. 
In zijn eigen act Mick Stender komt alles samen. Micks gedreven werkhouding en sympathieke karakter worden alom geprezen en met zijn binnenkort te verschijnen EP “Let’s Rock ’n Roll Again” gaat hij ongetwijfeld de harten van veel muziekliefhebbers veroveren.

Tijdens de lockdown mobiliseerde Mick een volledige band, waarmee hij zijn debuutalbum opnam. Dit spreekt voor zijn onvermoeibare doorzettingsvermogen en ondernemersgeest. Hij weet mensen te mobiliseren en te verbinden. Al met al is Mick een muzikant die met al zijn kwaliteiten, zowel inherent als ontwikkeld, het label 'complete plaatje' verdient en goed op weg is naar een gouden toekomst. 

Portretfilm Mick

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.