Janna Corbeij

Mijn naam is Janna Corbeij en ik ben de oprichter van Neurospicy Records.

De naam Neurospicy Records is ontstaan als tegenbeweging. Mensen die weinig weten van neurodiversiteit zeggen vaak dingen als “milde ADHD” of “mild Autisme”. Dit laat de ruimte voor een “spicy” variant. De term Neurospicy wordt door neurodiverse mensen vaak als grap-term gebruikt om aan jezelf te refereren.

Mijn autisme bepaalt hoe ik de wereld zie en hoe de wereld mij ziet. Dit geldt voor iedereen met autisme. Ik wil laten zien dat autisme niet alleen negatieve kanten heeft. Er is bijna niks te vinden dat de krachten van een autistisch brein in een positief licht laat zien. Ik ga mensen meenemen in hoe leuk het kan zijn om autistisch te zijn. Dit doe ik door de spotlight te zetten op de special interests van de autisten. Deze spotlight maak ik door hun interesses uit te brengen op een plaat. De intensiteit van een special interest wordt door mensen vaak afgekeurd. Daarom wil ik iedereen de leuke kant laten zien van deze lopende encyclopedieën. Mijn doel is daarom om een collectief van mensen op te bouwen die samen de diversiteit in interesses van de autisme community laten zien.

Als ontwerper ben ik zelf veel bezig met alle verschillende soorten media. Bij mij licht de focus van mijn werk op een sterk concept en een sterke boodschap.

Instagram Neurospicy Records

Graduation work (photography by studio VODE) Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys