Patricia Brok

Sfeerafbeelding Fontys

Mijn naam is Patricia Brok en ik doe de Uitvoerend dansopleiding waarin ik me specialiseer in de richting Contemporary Urban op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. 

Het afstuderen komt in een tijd van verandering en dit merk ik ook. De stabiliteit, die normaal ook moeilijk te vinden is in dit werkveld, is nu nog onzekerder geworden en wat de toekomst voor me in petto houdt, is voor mij ook nog een geheim. Ik had een aantal projecten lopen, maar die zijn helaas verplaatst naar het jaar daarop. Momenteel verdiep ik me in mijn functie als webredacteur bij Dans Magazine en dansdocent op verschillende amateur dansscholen in Nederland en hoop binnenkort een andere part time baan te vinden in de culturele sector. Verder wil ik mijn interesses gaan uitbreiden en heb ik besloten om deeltijd psychologie cursussen te gaan volgen en wil ik in 2021 een cursus doen tot kinderyoga docent. In de toekomst zou ik graag uitvoerend dans willen combineren met mijn andere interesses en een manier vinden om de medemens/danser te helpen. Op welke manier dat gaat zijn, ga ik de komende jaren uitzoeken!

Mijn afstudeersolo, TwO SEE, zal op 25 juni door mij in het Academietheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten gepresenteerd worden. Ik wil het publiek laten zien dat de impact van een bepaalde gebeurtenis of ervaring er van binnen en van buiten heel anders uit kan zien. Wat het oog kan zien, en wat het oog niet kan zien en alleen de persoon zelf ervaart. 

‘I stood there, so quietly. What really happened?’