Professionele en persoonlijke ontwikkeling

> Cursusaanbod

Ben jij die (sport) professional die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen op het gebied van sport, welzijn en gezondheid? Wil jij beter worden in je vak of jezelf verbreden in een bepaald onderwerp? Dan ben je bij Fontys aan het juiste adres! Bij Fontys hebben we een uitgebreid aanbod voor professionals en werkgevers.

Kennisevents

We hechten veel waarde aan een goede relatie met het werkveld, onderzoekspartners, alumni en andere stakeholders. We willen kennis uitwisselen en van elkaar kunnen leren. Dat doen we op allerlei manieren zowel offline als online. Een van de manieren om kennis te delen is door middel van het organiseren van evenementen. Zo organiseren we jaarlijks een werkveld symposium met als thema 'Een leven lang bewegen', bieden we circa 4x per jaar een masterclass aan en leveren we een bijdrage aan diverse externe evenementen zoals 'De dag van de Gezondheid', 'De STAP naar gezonder' en vele meer.

Wil je meer informatie of wil je op de hoogte blijven van evenementen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of laat het ons weten via sporthogeschool@fontys.nl.

Geplande evenementen

Opleidingsaanbod voor professionals

> Master

Voor degenen die graag grote stappen willen maken in hun carrière, hebben we een tweetal masters ontwikkeld; de master Sport- en Bewegingsonderwijs en de master Healthy Ageing.


22 november 2023

Voorlichtingsdagen voor de master Healthy Ageing en de master Sport- en Bewegingsonderwijs

Een leven lang bewegen

Fontys Sport en Bewegen wil een wezenlijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze samenleving. Samen met studenten, alumni en werkveld werken we in een inspirerende onderwijs- en onderzoeksomgeving aan vernieuwende en praktijkrelevante oplossingen om iedereen van jong tot oud verantwoord te laten bewegen. Om deze impact nog beter te verwezenlijken brengen we onderzoek, innovatie en professionaliseringsactiviteiten dichter bij elkaar. Gedurende het jaar bieden we onder andere nieuws over onderzoek, kennisevents, maatwerk en cursussen aan op het gebied van sport, welzijn en gezondheid.

We luisteren daarin graag naar de behoeftes en wensen van jou en jouw organisatie. Zo hebben we naar aanleiding van een onderzoek een aantal kortdurende cursussen ontwikkeld waaraan je individueel of als groep kunt deelnemen. Wil je liever als organisatie stappen maken dan kan dat ook. Dit kan in de vorm van een training of advies op maat, een incompany traject of wellicht is een 'living field' project iets voor jullie waarbij we onderzoek, onderwijs en het werkveld samenbrengen. Mooie voorbeelden hiervan zijn de 'Workplace Vitality Hub' en 'Gezond Kindcentrum in Beweging'. Wil je hierover meer weten, neem dan contact met ons op via sporthogeschool@fontys.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen, events en opleidingsaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je kunt kiezen uit het thema 'leren bewegen en beweegplezier' of 'actieve en gezonde leefstijl'.

aanmelden nieuwsbrief