Bachelor kunstopleidingen

Bachelor kunstopleidingen

Proefstudeerdag ArtCoDe | Tilburg
04 jun 2024 09:30 - 16:00
Programma

Super leuk dat je je aanmeldt voor de proefstudeerdag van ArtCoDe (Art, Communication & Design)!

Je wordt om 9:30u verwacht bij Ingang 2 van Fontys Academy of the Arts, Bisschop Zwijsenstraat 11, Tilburg.
Wij zullen je daar opwachten en als iedereen er is lopen we samen naar het juiste lokaal, waar we een introductie geven over de opleiding en de vooropleiding. Ook krijg je een rondleiding langs de werkplaatsen van de opleiding en je krijgt een ArtCoDe les. Er wordt aandacht besteed aan al je vragen en je kan volop sfeer proeven op de opleiding.

Wij zorgen voor de lunch.


Mocht je er iets later zijn dan 9:30u bel dan naar 06-23508274, dan zorgen we ervoor dat je naar het juiste lokaal wordt gebracht.


Als je vragen hebt, mail ons gerust!


Groetjes,


Alysa D'Elia en Bram Vos


a.delia@fontys.nl / b.vos@fontys.nl / FAA-artcode@fontys.nl

Sfeerafbeelding Fontys

Breng je je eigen cup mee? Dankjewel!
#duurzaamheid


Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Open avond Docent Beeldende Kunst en Vormgeving VT | Tilburg
05 jun 2024 18:00 - 20:30
Programma

Fijn dat je je aanmeldt voor deze open avond. We bieden je een doorlopend programma aan, je hebt dus alle tijd om je vragen te stellen aan studenten en docenten.

Deze open avond vindt plaats in De (witte) Villa van Fontys Academy of the Arts, ingang Bisschop Zwijsenstraat 5, Tilburg.

Sfeerafbeelding Fontys

Tijdens de open avond schenken we gratis koffie en thee; dit doen we het liefst in jouw eigen mok die je van thuis meeneemt.


Parkeren
Met onze gunstige ligging in de binnenstad van Tilburg, is Fontys Academy of the Arts uitstekend te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer.
Er is een gratis fietsenstalling onder de entree van de Concertzaal. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand: parkeergarage Schouwburg, parkeergarage Emmapassage en parkeergarage Koningsplein.


Verbouwing Cityring
Om het autoverkeer in de Tilburgse binnenstad te verminderen, wordt de verkeerssituatie rondom Fontys Academy of the Arts gewijzigd. De nieuwe situatie en de bijbehorende wegwerkzaamheden kunnen zorgen voor extra reistijd.

Open Dag
2 november 2024
Programma

Heb jij al een paar opleidingen in gedachten? Fijn! Dan is het tijd voor de volgende stap. Bezoek onze open dag en kom sfeer proeven, want of het ├ęcht klikt merk je het beste op onze campus. Onze studenten en docenten leiden je met plezier rond.

Onze open dag is op 2 november, 2024.

Wil jij erbij zijn? Laat je gegevens achter en krijg als eerste bericht.