Thomas Linders

Thomas is in 2022 afgestudeerd als toetsenist en audio engineer. De vaardigheden die hij hiermee heeft ontwikkeld, bundelt hij samen om zich te kunnen ontplooien als muziek producer en componist.

"In mijn studietijd heb ik aan een hoop uiteenlopende projecten gewerkt. Van het opnemen van een jazz-trio tot aan het produceren van een EP voor een songwriter in het pop-genre. Daarnaast ben ik veel bezig met sound design en componeer ik ook voor film en tv, waarvoor ik nog een reis heb gemaakt naar Los Angeles tijdens mijn minor.” De EP van zangeres en songwriter Nora Rose is te beluisteren op Spotify.

Thomas is nog steeds actief als toetsenist bij verschillende bands, voornamelijk in het relipop genre. “Ook in mijn studietijd heeft het geloof voor mij een belangrijke rol gespeeld. Dit inspireert me en geeft voor mij aan muziek een unieke betekenis. De normen en waarde van mijn geloof dragen bij aan hoe ik mij als professional wil opstellen in de muziekindustrie”

Naast dat hij toetsenist is, geeft Thomas ook piano en keyboard-lessen. “Mijn ambities liggen bij het produceren. Ik vind lesgeven te gek, maar ik ben toch wel liever creatief bezig om vette muziek te maken.”

Thomas heeft samen met zijn vrouw een muziek- en media-productiebedrijf opgericht onder naam van TML Music and Media Productions.