Muziek- en Musicaltheater

Arnout Bultje

Arnout Bultje schrijft voor zijn eindexamen Muziektheater dit jaar zijn eigen voorstelling. Verhaal, liedteksten én muziek worden door hem geschreven en met veel passie uitgevoerd.

Hij schrijft en componeert voor zichzelf, maar ook voor examens van medestudenten. Omdat hij zelf een goede zanger is, maakt hij natuurlijke melodielijnen die hij, met zijn gevoel voor theater, moeiteloos aan het verhaal kan koppelen. Ook in het arrangeren van zijn muziek ontwikkelt hij zich.

De Academie voor Muziek- en Musicaltheater ziet voor hem een mooie en uitdagende toekomst, als schrijver, componist én als uitvoerend artiest.
Hij zal in veel producties gaan spelen en zich laten inspireren door schrijvers, regisseurs, acteurs en muzikanten om uiteindelijk zijn eigen muziektheater voorstellingen te schrijven.

Arnout heeft als schrijver, componist én performer een uniek talent. Hij zou de Nederlandse Jason Robert Brown kunnen worden, of een nieuwe Harry Bannink.

Componisten en schrijvers met een eigen visie zijn onmisbaar voor het steeds vernieuwen van het muziektheater- en musicaltheatergenre.

Sfeerafbeelding Fontys

Nominatievideo

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.