Yaniek Vekemans

Yaniek Vekemans
Studie:
Bedrijfsmanagement MKB
Onderneming: EDCasualClothing

Altijd heeft Yaniek Vekemans al een passie gehad voor exclusieve merkkleding. Dit vooral voor twee merken: Stone Island en CP Company. Elke keer opzoek naar de juiste kleding voor de beste prijs. Zijn vrienden en familie zagen dit en vroegen zich af of hij dit ook voor hen kon doen. Na een aantal jaren dit op kleinschalige basis te hebben gedaan, werd het wel eens tijd om aan een onderneming te denken. Zo kunnen er meer mensen worden geholpen aan exclusieve, designer en casual kleding, van de merken waarmee Yaniek al jaren passie voor heeft. Zo is EDCasualClothing geboren.

EDCasualClothing zorgt ervoor dat de klant nooit teveel betaald voor zijn of haar merkkleding. Zo hebben al honderden klanten hun begeerde merkkleding tegen een spotprijs kunnen kopen. Hierbij wordt soms de winkelprijs tot 80% gereduceerd. Ook speciale stukken van jaren terug, zeldzame stukken of zelfs collabs die niet te vinden zijn, liggen bij EDCasualClothing voor onder de retailprijs in de winkel.

"Ik ben trots op de ontwikkeling van mijn bedrijf."

Voor Yaniek staat de klant helpen centraal in dit concept, waarin hij zijn klanten kledingstukken aanbiedt tegen de juiste prijs. Dit concept is 6 maanden geleden van de grond gegaan en sindsdien niet meer weg te denken op Instagram. Zijn instagrampagina heeft nu 11.000 volgers. Ondanks de groei wil Yaniek Vekemans nog meer mensen bereiken en blij maken. Om dit voor elkaar te krijgen is hij aan het uitbreiden met een website en meerdere merken.

De Studentondernemersregeling zorgt ervoor dat Yaniek genoeg tijd krijgt om zijn studie met zijn onderneming te combineren. Ook wordt er vanuit zijn opleiding meegedacht met zijn onderneming en kan hij altijd een goede sparringspartner vinden.