Thuur Kurvers

Thuur Kurvers
Studie: CE IEMES

Onderneming: Thuur Kurvers Photo and Video

Sinds 2018 is Thuur al ondernemer. Ooit begonnen als grafisch designer, zelf aangeleerd via Youtube. Na de verhuizing vanuit het zuiden naar Tilburg kwam hij in contact met andere creatieve mensen. In die periode ontdekte hij ook de liefde voor het maken van beeld, zowel in fotografie als in video. Na een avondje op stap met een creatieve groep mensen, is er een plan gemaakt om een videoproductiebedrijf te beginnen met 3 vrienden. Dit verliep goed maar hij wilde toch zelf meer aan de slag gaan. Daarom heeft hij de keuze gemaakt om vanaf 2018 als zelfstandige content creator verder te gaan. Dit is goed te combineren met de marketingopleiding die hij volgt aan de Academy for Creative Industries. De opdrachten die vanuit de colleges gegeven werden kon hij goed gebruiken en toepassen binnen zijn eigen bedrijf. Daarnaast was het netwerk binnen de opleiding ook groot. Dit heeft, zeker in het begin, goed geholpen om te starten en naamsbekendheid te genereren.

Door de Studentenondernemingsregeling kan Thuur afstuderen in zijn eigen bedrijf en echt iets blijven doen waar zijn hart sneller van gaat kloppen.

"Netwerk is heel belangrijk in deze tijd en binnen de Studentenondernemingsregeling vind je veel mensen die je kunnen helpen!"