Naomi Starmans

Naomi Starmans
Studie: International finance and Control
Onderneming: Starmans Transporten B.V.

Vanaf kleins af aan is Naomi Starmans al werkzaam in het familiebedrijf, Starmans Transporten B.V. Als kind is zij begonnen met het sorteren van papieren en momenteel werkzaam als een administratieve kracht met belangrijke taken zoals de loonadministratie. Buiten dat ze werkt op de administratie heeft Naomi ook haar groot rijbewijs behaald, en is zij regelmatig zelf op de weg te vinden met een vrachtwagen. Naomi vindt het belangrijk kennis te hebben van alle takken in de onderneming en daar is het vervoer van goederen over de weg er een van. Naomi hoopt dan ook in de toekomst het bedrijf te kunnen overnemen en het succesvol te kunnen voortzetten.

Starmans Transport is opgericht door haar vader dhr. J Starmans in 1993. Hij is destijds begonnen met 1 vrachtwagen en heeft dit inmiddels uitgebreid naar 100 trekkende eenheden en het bedrijf telt rond de 170 werknemers. Sinds kort heeft Starmans ook een 2de vestiging erbij in Duitsland, om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Iets om trots op te zijn!

De transport en logistiek staat momenteel zwaar onder druk, niet zo zeer dat er geen werk is maar vanwege de krapte aan chauffeurs.De opleidingen worden steeds moeilijker en de kosten van de opleidingen nemen stijgen. Een uitdaging waar Starmans als onderneming continue mee bezig is.

Door de SOR-regeling kan Naomi tijdens haar studie actief deelnemen in de onderneming. Naomi krijgt de mogelijkheid om door middel van deze regeling te groeien in de onderneming en daarmee haar doel voor de toekomst te kunnen verwezenlijken.