Muhammed Demirkan

Muhammed Demirkan
Studie: Bedrijfskunde

Onderneming:
MT Car Cleaning Center

Muhammed Demirkan is van kleins af aan al bezig met zijn passie: auto’s. Inmiddels heeft hij van zijn hobby en passie zijn werk kunnen maken. Wat aan het begin van zijn studie zijn vrijetijdsbesteding was, groeide uit tot zijn werk. Sinds september 2020 mag Muhammed zich dan ook medevennoot bij MT Car Cleaning Center noemen. Zo is hij toegetreden tot het familiebedrijf en zal hij samen met zijn vader de onderneming voortzetten. Een droom die voor Muhammed is uitgekomen.

De corebusiness van MT Car Cleaning Center is, zoals de naam doet vermoeden, met name het re-conditioneren van auto’s. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met de in- en verkoop van occasions. Het leeuwendeel van haar klanten bestaat uit dealerbedrijven die voor het re-conditioneren van auto’s, vrachtwagens en campers de weg naar MT Car Cleaning Center weten te vinden. Het resultaat van een professionele behandeling is namelijk niet te vergelijken met een reguliere wasbeurt. De producten, werkwijzen en het gereedschap maakt daarbij het verschil. MT Car Cleaning Center onderscheidt zich van concurrenten mede dankzij ervaren personeel en professionele tools.

Muhammed wil het familiebedrijf in de toekomst nog verder doen groeien. Zo ziet hij kansen in nog meer jong-occasions. Daarnaast wilt hij door middel van automatisering de kosten in het bedrijf verlagen en processen versnellen.

“Door de ondernemersregeling kan ik heel veel leren en dit weer toepassen binnen het familiebedrijf.
Het is super fijn dat je je studie kunt combineren met je werk.”

Volg Muhammed en MT Car Cleaning Center ook via instagram.