Hussein Naseef

Hussein Naseef
Studie: Medische beeldvorming en radiotherapie
Onderneming: Privé

Hussein Naseef en Ali Salman gingen van twee collega’s naar twee ondernemers. Verkopersbloed heeft altijd in Hussein gezeten.  Auto’s, scooters of oud meubilair Hussein verkocht het wel via Facebook of marktplaats. Hussein en Ali waren aan het werk als straatcoach en dachten wij willen meer geld. Toevallig die dag keken zij op Ali Baba en Ali Express en zagen potentiele producten die verkocht konden worden.

De eerste inkoop. De twee hadden bedacht wat ze wilden verkopen en hadden de juiste leverancier gevonden. Het product wat ze wilden verkopen had een groot volume dus moest vervoerd worden door middel van zeevracht. Een investering was er wel maar angst was er ook, dus is er gekozen voor een 20FT container.

In eerste instantie werd er alleen verkocht via markplaats en Social media. De verkoop liep oké, maar het kan altijd beter. Vervolgens zijn Hussein en Ali gaan samenwerken met bol.com. De verkoop werd hierdoor verdubbeld.

Na het succes van de eerste verkoop is er meteen een 40HQ container besteld. De inkoop werd hierdoor vele malen goedkoper. Er is toen gekozen om een website te laten maken en te adverteren via Google. Door alle platformen te combineren steeg de omzet aanzienlijk.

Een idee om wat extra zakcentjes bij te verdienen is uitgegroeid tot een goed inkomen voor beide.

Foto Hussein