Dani Plummen

Dani Plummen
Studie:
Bedrijfsmanagement MKB
Onderneming: D99 en Schijnheilig Events

Iedereen krijgt in zijn leven kansen aangeboden, of die kansen worden benut ligt aan de desbetreffende persoon zelf. Zo kwam er bij Dani Plummen een kans op zijn pad waarbij hij zijn oude DJ-hobby weer kon oppakken in de leukste kroeg van Sittard. Deze kans nam hij met twee handen aan en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Binnen een jaar tijd zijn de activiteiten dusdanig toegenomen waardoor er al na een half jaar afscheid kon worden genomen van alle bijbaantjes. Tegenwoordig staat D99 elk weekend te draaien in het binnen- of buitenland. Om toch meer geld uit de onderneming te halen en meer bekendheid te creëren rondom de DJ-naam ‘D99’ heeft Dani ook een eigen evenement met een eigen concept neer te zetten. Door ervaring die hij heeft opgedaan uit het werken op evenementen én het intensief bezoeken van evenementen, ontstond er een nieuw tech-house concept genaamd; ‘schijnheilig’. De insteek van schijnheilig is dat bezoekers een avond helemaal los kunnen gaan, waarbij ze niet het heilig boontje van thuis hoeven te zijn. Dit alles vindt plaats in bijvoorbeeld een ludieke aangeklede kerk of klooster. De avond zelf wordt ingericht met humor, acteurs en goede muziek.

Op 13 mei 2020 is Dani officieel betiteld als ‘Fontys Studentondernemer’. Door deze erkenning kan Dani meer tijd en energie aan zijn ondernemingen besteden waardoor er meer winst en kennis kan worden gegenereerd. In deze loopbaan zal uitgroeien tot een creatieve ondernemer centraal staan.

"Door de Studentondernemerstatus kan ik meer tijd besteden aan mijn onderneming én passie waarbij ik
tegelijkertijd ook mijn hbo-studie kan afronden."