Joris van der Meulen

Joris van der Meulen
Studie:
Toegepaste Wiskunde
Onderneming:
Chauffeurs Service Zuid-Nederland

Na een borrel is het onverantwoordelijk om zelf naar huis te rijden. Ook als een klant met eigen vervoer naar het werk wil reizen kan er niet tegelijk gewerkt worden en ook wordt parkeren in de steden steeds lastiger. Voor mensen die deze gevallen als een probleem ervaren heeft Joris een oplossing; Chauffeurs Service Zuid-Nederland.
Joris heeft een chauffeurs bedrijf dat klanten naar de gewenste bestemming brengt, bijvoorbeeld een feestje of naar het werk. Dit doet hij in de auto van de klant, op deze manier kan de klant de rit vormgeven zoals hij of zij dat wenst. Op deze manier voelen de klanten zich op hun gemak in hun eigen auto met een van onze chauffeurs achter het stuur.

Joris heeft het bedrijf in maart 2018 overgenomen, omdat hij hierin zijn passie voor auto’s kwijt kan en hij op deze manier met zijn hobby bezig kan zijn.

Chauffeurs Service Zuid-Nederland zit op dit moment vol in de groei. In 2018 is Joris begonnen met een team van 5 chauffeurs en dat is uitgegroeid naar een team van 20 chauffeurs. De onderneming had bij overname alleen maar klanten in Eindhoven en omstreken. Echter, de chauffeurs van Chauffeurs Service Zuid-Nederland zijn nu landelijk inzetbaar door samenwerking met andere partijen, met klanten door heel Brabant en daarbuiten.

Chauffeurs Service Zuid-Nederland biedt een chauffeursdienst aan waarbij u veilig thuis wordt gebracht in uw eigen auto.
Gemak, 24/7 en veilig naar huis!

‘De basis voor Chauffeurs Service Zuid-Nederland is er al, maar dankzij de Studentondernemersregeling krijg ik de mogelijkheid om verder te groeien. Ook ben ik zeer dankbaar dat ik hierdoor hulp op maat krijg en daarnaast in contact kom met andere ondernemers.’