Sprint naar content
De wereld verandert, de student verandert en het onderwijs verandert. Als docent en medewerker van Fontys groei je mee in een nieuwe rol waarin je studenten steeds vaker begeleidt, coacht en je meer samenwerkt met andere docenten, collega's en met het werkveld. Het kan helpen als medewerkers elkaar tijdens deze veranderingen kunnen inspireren en kennis kunnen delen. We kijken graag samen met jou welke rollen bij jou passen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Zo ontwikkelen we samen naar een organisatie met wendbare en talentgerichte professionals.
Sfeerafbeelding Fontys

De acht Fontys rollen

We kijken graag samen met jou welke rollen bij jou passen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Wellicht voel je je als een vis in het water in je rol als expert, maar wil je nog meer je draai vinden in het coachen van je studenten in het werkveld. Een mooie ontwikkelstap waar wij je bij Fontys graag bij helpen!

Toolkit: leiding geven aan ontwikkeling

Docenten en medewerkers van Fontys groeien mee in een nieuwe rol waarin ze studenten steeds vaker begeleiden, coachen en meer samenwerken met andere docenten, collega's en met het werkveld. Onze medewerkers zijn de spil voor de ontwikkeling van Fontys for Society. En daarom is de rol van leidinggevende heel belangrijk. Met deze toolkit helpen wij jou leiding te geven aan deze ontwikkeling. We geven je handvatten waarmee jij en je team aan de slag kunnen.

Docent van het jaar Marc Geboers over zijn vak: ‘Authenticiteit is de kern’

Ontwikkeltraject Bruggenbouwers voorjaar 2023

Fontys werkt steeds meer samen met het werkveld. Docenten, professionals uit het werkveld en studenten werken, leren en onderzoeken daarbij samen in een hybride leeromgeving. Voor een succesvolle samenwerking is een sleutelrol weggelegd voor de bruggenbouwers uit zowel het onderwijs als het werkveld. Om verder te kunnen ontwikkelen in deze rol, biedt Fontys een ontwikkeltraject aan voor bruggenbouwers.

Bekijk het programma en de film van collega-Bruggenbouwers

Media & inspiratie

Inspirerende podcasts, filmpjes en interviews over ontwikkeling en professionalisering vind je hier.

Nieuws

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}