Sprint naar content

Pabo Venlo

Studeren in bruisend Venlo. De Fontys campus in Venlo ligt op loopafstand van het station. De pabo heeft een eigen vleugel in het gebouw en kenmerkt zich door haar kleinschaligheid. Dit zorgt voor een gezellige en vertrouwde sfeer, studenten en docenten kennen elkaar goed. Je mag er volledig jezelf zijn en je wordt écht gezien! Tegelijkertijd worden er op de campus veel activiteiten georganiseerd voor alle studenten.

Op de pabo in Venlo is veel aandacht voor werkplekleren. De lessen zijn interactief en geven veel input om toe te passen tijdens je stage. Zo leer je gemakkelijk de theorie te koppelen aan de praktijk. Naast het volgen van lessen is er voldoende tijd om zelfstandig aan opdrachten te werken of vragen te stellen aan je docenten of studiegenoten.

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de stad waar je gaat studeren. Venlo is een stad met een Europees karakter, waar je je als student zeker niet hoeft te vervelen! Plof met je studiegenoten gezellig op het terras of bezoek een van de vele winkels, restaurants, kroegen en festivals. En natuurlijk wil je het jaarlijkse carnavalsfeest niet missen!

Benieuwd wat Venlo jou als student nog meer te bieden heeft?

Algemeen contact met de opleiding

0885077177
fhke@fontys.nl
Tegelseweg 255, Venlo
Fontys Pabo Venlo

Studiekeuzeactiviteiten bij Pabo Venlo

Online voorlichting
21, 22, 23 nov 2023
Programma

Docenten en studenten vertellen je alle ins en outs over de opleiding. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. We gaan graag met jou in gesprek.

Open Dag
20, 21 jan 2024
Programma

Heb jij al een paar opleidingen in gedachten? Fijn! Dan is het tijd voor de volgende stap. Bezoek onze open dag en kom sfeer proeven, want of het écht klikt merk je het beste op onze campus. Onze studenten en docenten leiden je met plezier rond.

Onze open dagen zijn op:

20 januari 2024 in Den Bosch, Sittard, Tilburg en Utrecht

21 januari 2024 in Eindhoven en Venlo

Wil jij erbij zijn? Laat je gegevens achter en krijg als eerste bericht.

Studenten Jeroen en Sanne aan het woord

Student Jeroen over de pabo in Venlo

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Stel je vraag aan een docent

Jules Storken, docent

stuur een mail

Placeholder for Fontys video
De pabo in Venlo is klein, zowel studenten als docenten kennen elkaar goed. Zo leer je ontzettend veel van én met elkaar!

Een kleine sfeerimpressie

Fontys pabo Venlo
Fontys pabo Venlo
Fontys pabo Venlo