Sprint naar content

Traineeship Vakademy

Fontys en Vakademy zijn een unieke samenwerking aangegaan voor een volledige hbo-opleiding Associate degree Technische Bedrijfskunde.

Het traineeship volg je via Vakademy. Vakademy brengt studenten en leerbedrijven samen in de meubel-, timmerindustrie en interieurbouw. Tijdens een leer-werktraject word je opgeleid tot vakbekwame professional voor de branche. Tijdens het werkend leren volg je de deeltijd Associate degree opleiding ‘Technische Bedrijfskunde’ bij de Fontys in Eindhoven. Deze deeltijdopleiding duurt 2 jaar.

Voor wie is het traineeship bedoeld:

Altijd al willen weten hoe het is om in de interieur- of timmerbranche te werken? Lijkt het je wat om als (senior) werkvoorbereider of (beginnend) projectmanager aan de slag te gaan? Met de tweejarige deeltijd Associate degree-opleiding Technische Bedrijfskunde, zet jij samen met Vakademy en Fontys Hogeschool de volgende stap in je carrière. Deze unieke combinatie van specifieke branchekennis bij Vakademy en de kennis van Technische Bedrijfskunde maakt dat je in staat bent om deze stap te zetten!

Het traineeship ziet er als volgt uit:

  • Vier dagen werken, een dag school
  • Deeltijd
  • Direct geld verdienen
  • Een werkplek die bij jou past
  • Persoonlijke begeleiding door een coach bij Fontys en Vakademy
  • Starttijd in september en februari

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor dit traineeship? Neem dan contact op!

Placeholder for Fontys video
Ralph en Eline vertellen over hun traineeship bij Vakademy
"Doordat je tijdens de opleiding leert om breed te kijken, wordt je werk ook leuker. Je leert met allerlei type mensen om te gaan en krijgt echt een helicopterview."
Lees verder