Dit is THE CASE

Dit is THE CASE

Van 3 t/m 7 juli a.s. vindt de vijfde editie van THE CASE plaats!

THE CASE is een zinderende week waarin gemengde groepen studenten van AS en TN, eerste t/m vierde leerjaar, worden uitgedaagd om een actuele casus van een regionaal bedrijf op te lossen. 5 dagen lang wordt er haast non-stop gewerkt aan de meest innovatieve oplossing.

Daarnaast ontvang je een certificaat van deelname. AS-studenten mogen voor hun deelname aan THE CASE 60 vrije uren inzetten. TN-studenten kunnen hun deelname aan THE CASE inzetten als extra activiteit voor de algemene ingenieurscompetenties.

Alles is er in deze week op gericht om de beste oplossing te vinden voor het bedrijf. Daarom worden er ook veel activiteiten vol inspiratie georganiseerd: lezingen, workshops, trainingen en presentaties.

Alle activiteiten tijdens THE CASE zijn exclusief voor de deelnemers. Er wordt veel van je verwacht: de drive om in een week de meest innovatieve oplossing te bedenken, deelname aan gezamenlijke activiteiten, doorzettingsvermogen, optimale inzet en samenwerking, veel creativiteit, planning, kunnen werken onder (tijds)druk en veel, heel veel enthousiasme.

Aan het einde van de week presenteer jij met je groep de oplossing aan een jury van bedrijven en docenten en na de prijsuitreiking sluiten we de week feestelijk af!

Vanaf nu:

Sfeerafbeelding Fontys