me.scan company

me.scan company B.V. is een van 's werelds innovatiefste ontwikkelaar van psychologische talent-, persoonlijkheid-, en competentietools.

Ter versterking van het effect van deze tools biedt me.scan company opleidingen aan professionals aan om talentontwikkeling en persoonlijke en team coaching organisatiebreed te implementeren met behulp van onze tools.

Het team van me.scan company helpt mensen en organisaties om succesvol te zijn. Hoe? Door achter het gedrag te kijken, door talent in beeld te brengen (letterlijk) en door mensen te helpen hun talenten optimaal te benutten. Wij laten zien dat iedereen talent heeft en dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren.

Mensen die hun talenten kennen en benutten, die hun valkuilen en gevoeligheden herkennen, erkennen en kunnen hanteren én die zelfbewust en bevlogen handelen: dat zijn de factoren die het fundament vormen om een waardevolle en succesvolle bijdrage te leveren aan onze wereld. Ook als het eens tegenzit of als er weerstanden moeten worden overwonnen.