VDL Groep

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Brainportregio Eindhoven. VDL Groep is met ruim 15.000 medewerkers in 19 landen actief. De groep omvat 105 werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisme, die onderling intensief samenwerken. De activiteiten van deze VDL-bedrijven zijn samen te vatten in de ‘vijf werelden van VDL’: Mobility, Science Technology & Health, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech.

Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL te werken: de sfeer, de collega’s, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL biedt na je studie.

Ieder jaar heeft VDL ongeveer 550 stage- en afstudeerplaatsen: mbo, hbo en wo. Je bent van harte welkom! Voor meer informatie over het aanbod van stage- en afstudeerplaatsen, ga naar: https://www.werkenbijvdl.nl/stage-en-opleiding.