Kadans Science Partner

Wij richten ons op het samenbrengen van mensen om oplossingen te vinden voor ’s werelds grootste uitdagingen. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met dezelfde doelen en ambities.

Alles wat we bij Kadans Science Partner doen is zorgvuldig ontwikkeld om deze doelen te stimuleren en te ondersteunen. We investeren, ontwikkelen, exploiteren en activeren gespecialiseerde gebouwen in science clusters door heel Europa.

Met onze gespecialiseerde gebouwen ondersteunen we onze huurders die actief zijn in innovatieve sectoren zoals Life Sciences & Health, Food, Energy en Digital Economy, zodat ze kunnen groeien en onze wereld kunnen verbeteren. Als innovatieve organisatie heb je meer nodig dan een standaard werkplek. Onze gespecialiseerde gebouwen hebben niet alleen uniek ontworpen ruimtes, het zijn de support en de community in en rondom het gebouw die het echt tot een omgeving maken waarin wetenschappelijke organisaties kunnen floreren. Of je nu toegang nodig hebt tot talent, onderzoek of kapitaal, wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen, in de juiste organisatie.