Duux

Het Nederlandse merk Duux (een woordcombinatie van Dutch en Luxury) is al twintig jaar dé specialist op het gebied van luchtbehandeling. Duux gelooft in het belang van een schone en gezonde leefomgeving voor iedereen. Onze producten zorgen het hele jaar door voor gezonde en comfortabele lucht in huis. Prettig om in te ademen én goed voor je gezondheid!

De producten van Duux zijn ware interieurstukken en gaan perfect op in iedere ruimte. Puur Dutch Design met internationale aantrekkingskracht: onze producten zijn inmiddels in meer dan 30 landen te koop.

Onze propositie slaat goed aan in Europa en de rest van de wereld. In combinatie met een groeiende markt voor luchtbehandelingsproducten sluiten we op regelmatige basis nieuwe klanten aan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Uden waar we met 10 FTEs werken in verschillende disciplines zoals marketing, sales, logistiek en productontwikkeling. Bij Duux zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van ons merk. Wij bieden studenten een uitdagende stageplek in een jong en dynamisch team met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven.