De Lage Landen

DLL is een internationale aanbieder van financieringsoplossingen die bedrijven in staat stelt makkelijker toegang te krijgen tot apparatuur, technologie en software waardoor zij kunnen groeien. We bieden partners en klanten naast duurzame en effectieve financieringsoplossingen ook inzicht en advies over slimmer en zuiniger gebruik van hun bedrijfsmiddelen.

Met meer dan 50 jaar ervaring, begrijpen we de behoeften van onze wereldwijde partners en klanten en doen we er alles aan om hen flexibele oplossingen te bieden die hen helpen hun doelen te bereiken. DLL’s hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en we zijn een volle dochteronderneming van de Rabobank Groep.

We zijn actief in bijna alle sectoren, namelijk: agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie en technologie. Met een klantgerichte aanpak, hebben we per sector enorm veel kennis opgebouwd. Deze kennis combineren we met de kennis van onze partners. Daarom heeft DLL duurzame oplossingen voor de hele levenscyclus van bedrijfsmiddelen en apparatuur. Denk hierbij aan: retail finance, commercial finance en financiering van gebruikte apparatuur. 

Door innovatie en het continu verbeteren van onze digitale oplossingen, bieden we onze partners steeds meer gemak en snelheid. Mensen zijn hierin ons belangrijkste kapitaal. DLL moedigt haar members dan ook aan om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen met het oog op een carrière, maar ook als mens. In een open, ondernemende en uitdagende omgeving.