Copaco

Copaco N.V. is sinds 1984 actief als distributeur van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) in de Benelux en Frankrijk. Copaco N.V. bestaat uit Copaco Nederland en Copaco Belgiƫ. We leveren met circa 500 medewerkers computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriƫle en consumenten elektronica. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility en logistic fulfillment en cloud services.

Copaco is klantgericht, commercieel en gedreven. We zijn een sociale, informele en open organisatie waar we samenwerken in teams en waar iedereen benaderbaar is. We vieren successen en er heerst een prettige sfeer. Bij ons volgen ontwikkelingen zich in een rap tempo op, worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt.

Als onze (nieuwe) collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. De medewerkers van Copaco maken op alle vlakken het verschil.