Ted Jansen

Ted Jansen
Studie:
ICT & Business
Onderneming:
Embora Group B.V.

Ted kreeg het ondernemerschap (inclusief kritische blik) met de paplepel ingegoten. Hierdoor ontwikkelde hij al op jonge leeftijd interesse voor automatisering en bedrijfsvoering. Een logische stap dus om snel te starten als ondernemer. Toch besloot hij uiteindelijk eerst zijn studie ICT & Business af te ronden.

In 2016 richtte Ted zijn bedrijf Embora Group B.V. op. Het bewezen ondernemerschap van Ted resulteerde in meerdere erkenningen, zoals; 3 maal te zijn opgenomen in de T500 (2018, 2019, 2022), een lijst met de beste Tech Professionals binnen Nederland onder de 26 en een nominatie voor de YoungTalentAward.

Ted hoopt door middel van het Centrum voor Ondernemerschap ondersteuning te krijgen tijdens het afstuderen.

Embora in het kort
Embora verbindt de juiste mensen, processen en tools binnen een organisatie. Embora helpt met het optimaal inzetten van AFAS-ERP systemen, data en processen door slim gebruik te maken van onze eigen software en ervaring. Embora is sinds de oprichting in 2016 al snel uitgegroeid tot dé meest innovatie (AFAS) partner voor ondernemers. Door de complexe aspecten van AFAS en dataprocessen bij de ondernemer uit handen te nemen, zorgen ze ervoor dat de ondernemer zich kan richten op zaken die er écht toe doen. Embora helpt de ondernemer van A tot Z, en anders heeft Embora de connecties om de ondernemer verder te helpen. Zo heeft de ondernemer rust en een complete ontzorging van Embora werkt wel nét even anders, meedenken is de standaard, Embora doet niet anders. Als ondernemer kan je gevraagd en ongevraagd advies van ons verwachten. En als er samen een mooi dashboard of proces wordt ontwikkeld, dan wordt er ook gekeken of dit past bij andere klanten. Dat scheelt lange wachttijden voor ontwikkeling, testen en aanpassen.