Mirte Brouwers

Mirte Brouwers
Studie: PABO
Onderneming: MB Dance

Het leven van Mirte heeft altijd bestaan uit entertainen. Haar danscarrière begon toen ze 4 jaar oud was en haar eerste stap zette in de danszaal. Als snel wist ze: dit wil ik! Nu is ze dan ook een gepassioneerde dansdocente binnen haar eigen onderneming MB dance.

In 2016 is ze begonnen met het geven van danslessen, waar plezier en vrijheid centraal staan. "Ik wil dat iedereen zichzelf kan zijn en zo zijn of haar eigen weg in dansen vindt.”

Mirte werkt continu aan haar persoonlijke ontwikkeling als danseres zodat ze haar leerlingen verder kan laten groeien. Ze danste op podia in België, Duitsland, Italië, Zwitserland, Schotland, Tsjechië, Spanje, Frankrijk en Amerika. In eigen land stond ze op podia zoals Ziggodome, Wish Outdoor, Bevrijdingsfestival Overrijssel en danste ze samen met artiesten zoals Fedde Le Grand. Door de jaren heen is ze enorm gegroeid en heeft diverse titels weten te bemachtigen: Nederlands, Duits, Belgisch, Europees en Wereldkampioen HipHop. En in 2017 mocht ze ook de titel ‘winnaar Holland’s Got Talent’ toevoegen aan haar carrière.

In 2020 schreef Mirte zich in bij de KVK onder de naam MB dance. MB dance houdt zich bezig met het verzorgen van optredens, danslessen/dansworkshops maar ook met de klantrelaties en communicatieve werkzaamheden binnen de dansschool.

In de komende jaren hoopt Mirte met begeleiding van het Fontys CvO te groeien in haar huidige werkzaamheden en deze uit te breiden met het organiseren van dans gerelateerde evenementen zoals HipHop wedstrijden. Maar ze wil vooral toewerken naar het runnen van haar eigen dansschool.