Luuk Hammega

Luuk Hammega
Studie: Commericiƫle Economie
Onderneming: Djeals

Inspelen op een markt die drastisch snel veranderd. Dat is wat Luuk heeft gedaan door te starten met zijn E-commerce business. Sinds de start van de corona pandemie is Luuk samen met een goede vriend begonnen met de ondernemingen Djeals.nl en Djeals.be. Hiermee is hij gestart als partner van Bol.com. De online vraag is al decennialang aan het stijgen, maar sinds de start van de pandemie is deze meer dan verdubbeld. Door deze forse stijging in de vraag en het continu herinvesteren van de inkomsten heeft Luuk zijn business snel en effectief weten op te schalen. Waar het ooit begon als een hobby is het inmiddels zijn baan geworden.

Anno april 2021 heeft Djeals een assortiment van circa 60 uiteenlopende producten. Deze producten zijn gesourced in binnen- en buitenland door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten. Momenteel verzendt Djeals circa 2.000 pakketjes per maand. Djeals onderscheidt zich onder andere van haar concurrenten door de voorraad in eigen beheer te houden. Zo genieten zij van de voordelen van een goed verzendcontract en snel weten te schakelen wanneer iets niet op voorraad is. Hiervoor heeft Djeals wel personeel en twee loodsen benodigd.

In de toekomst wil Djeals zich focussen op een aantal zaken; allereerst hecht Djeals veel waarde aan het opzetten van merkproducten. De producten worden gelabeld en ingeschreven bij het BOIP. Zo is het koopblok beschermd en dus sustainable. Daarnaast wil Djeals actief zijn op meerder verkoopkanalen. Momenteel zijn zij al bezig met het opzetten van een Amazon verkoopaccount. Vervolgens zal naar alle waarschijnlijkheid een website worden gemaakt.

"In de komende periode hoop ik te leren hoe een bedrijf succesvol op te schalen en hoe strategische keuzes te maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken! "