Fontys CvO expert talentpool

We weten dat het succes van een startende onderneming en ondernemer afhankelijk is van specialistische ondersteuning op het juiste moment met de juiste dosering. Wij zijn blij om deel uit te maken van de economische motor in Nederland; de toekomstige ondernemers!
Help ons om jonge startende ondernemers verder op weg te helpen met de juiste mindset, skillset, capaciteiten, kennis en vaardigheden. 

Op welk gebied je ook actief bent, we zijn op zoek naar gepassioneerde sprekers, coaches, screeningsleden en panelleden die graag in contact willen komen met ons netwerk van ambitieuze rijzende sterren. Als lid van de expert talentpool zet je je vrijwillig in voor de ondernemers van de toekomst.

Help jij de toekomstige ondernemers op (de juiste) weg?

Wij zijn altijd op zoek naar

Keynote speaker

Elk jaar organiseren we meerdere inspiratie events voor onze jonge ondernemers. Ben jij de spreker die onze ondernemers kan inspireren met jouw ondernemersverhaal?

Gastspreker

Elke maand organiseren we (online)masterclasses voor onze minorstudenten ondernemerschap en startup booster leden. De onderwerpen zijn divers maar staan allen in het teken om de (toekomstige)ondernemers verder op weg te helpen via informatie en inspiratie in een gastcollege.

Coach

Ben jij een expert op een bepaald gebied en vind je het leuk om onze startups te trainen en verder te helpen in een bepaald vakgebied?

Sfeerafbeelding Fontys

Panellid

Het Fontys CvO werkt met online omgevingen op bepaalde vakgebieden waarbij peer-to-peer leren centraal staat. We werken in deze online groepen met diverse niveau's waarbij maximaal 15 startups lid zijn en studentenexperts en experts uit het werkveld meekijken om ze van advies te voorzien. Wil je online meepraten met de startups en ze van advies voorzien wanneer het jou uitkomt? Meld je dan aan als panellid.

Adviescommissielid

Elke maand verschijnen diverse studenten voor de adviescommissie. Om in aanmerking te komen voor de studentondernemingsregeling moeten de studentondernemers als laatste stap hun bedrijfsplan presenteren voor een externe adviescommissie. Deze bestaat uit ondernemers die tips en advies geven om de onderneming nog succesvoller te maken.

Wil jij ook plaatsnemen in de adviescommissie? Meld je dan aan!

Wil jij een bijdrage leveren?

Word lid van de expert talentpool!

Meld je aan

Alle bovenstaande rollen zijn vrij in te vullen qua tijd en plaats.

We krijgen veel aanvragen en proberen de juiste expert te koppelen aan startups. Het kan dus voorkomen dat we niet direct een match vinden maar je gegevens opslaan voor de nabije toekomst. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

* De meeste bijdrages zullen op vrijwillige basis zijn. Heeft u bijvoorbeeld 1 a 2 uur per maand beschikbaar? Dan kijken wij en onze startups uit naar uw reactie.

(!) Let op, op dit moment hebben we een limiet bereikt met aanmeldingen voor de talent pool. We kunnen op dit moment niet meer aanmeldingen verwerken. We zullen tot nadere order de aanmeldingen stopzetten.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

We helpen je graag verder!Heb je een vraag of wil je over een van onze expertises meer weten? Neem gerust contact op of kom langs op ons ondernemersplein!