Fabienne Kathmann

Fabienne Kathmann
Studie: Marketing Management
Onderneming: fabee productions

In 2016 verhuisde Fabienne voor een jaar naar Vancouver. Elke vrijdag sloop Fabienne tijdens de kookles naar buiten en liep ze de hele school rond. Op een dag stuitte ze op de les videografie. Die kunstvorm trok meteen haar aandacht. Eenmaal terug in Duitsland, spaarde ze al haar geld om haar allereerste camera te kopen - een GoPro HERO4. In twee jaar filmde ze elk stukje van haar leven en maakte ze privéfilmpjes die ze online plaatste.

Eind 2020 kreeg ze een professioneel verzoek om een ​​video te maken voor een lokaal bedrijf. Dit was het begin van haar onderneming. fabee productions is opgericht in maart 2021. Een jong en modern creatief bureau dat gespecialiseerd is in foto- en videocontent. fabee productions brengt de visie van de klant tot leven. Of je nu creatieve en unieke content nodig hebt voor een product, dienst of merk.

Binnen een jaar is Fabienne erin geslaagd om veel grote en bekende bedrijven aan te trekken, zoals Metro, Ernst Klett Verlag en SGS. Fabienne heeft een grote visie voor het bedrijf en is verheugd om deel uit te maken van het Student Entrepreneur-programma bij Fontys Centrum voor Ondernemerschap.

Volg de instagram pagina van fabee productions en Fabienne.