Eva Looijkens

Eva Looijkens
Studie: Fontys ACI Communicatie
Onderneming: Favv

Favv is een fysieke winkel gevestigd in Tilburg. Favv verkoopt dameskleding en accessoires en heeft ook een webshop waarbij de kleding online wordt aangeboden. De passie voor mode en de laatste trends is er vanaf jongs af aan al geweest en vandaar dat Eva er in juni 2019 voor koos om de webshop Favv op te richten.

Het openen van een fysieke winkel was altijd al een grote droom en door het gebrek aan leuke, hippe en vernieuwende boetieks in Tilburg besloot Favv begin 2021 uit te gaan breiden en een fysieke winkel te openen in het centrum van Tilburg (Willem II straat 90B). Favv focust zich op jonge meiden en vrouwen tussen de 16 en 55 jaar en verkoopt in de winkel verschillende hippe merken zoals onder anderen Moliin, NA-KD en LA Sisters.

Voor een webshop is het goed om de deze te kunnen analyseren. De cijfers en gegevens hiervan zijn zeker van belang. Hier kan Favv zeker nog wat hulp bij gebruiken want door middel van deze kennis kun je er voor zorgen dat mensen langer op de webshop blijven en ook weer eerder terug komen. Voor de winkel is het vooral belangrijk om naamsbekendheid te gaan creƫren en om er voor te zorgen dat mensen speciaal voor de kleding die Favv verkoopt naar de winkel komen.