David van Leeuwen

David van Leeuwen
Studie:
Commerciƫle Economie
Onderneming: Perysh

Sinds jongs af aan is David al gefascineerd van design en mode. Als zoon van een kunstenaar kreeg hij veel mee van creatieve industrieƫn en processen.

Het concept van Perysh is voortgekomen uit de kunst van zijn vader. Vanuit de passie voor design en mode heeft David verschillende creaties gemaakt, waaronder kleding, op basis van de kunst. Al snel positioneerde Perysh zich als een serieus kledingmerk en ongeveer een jaar later was de eerste collectie in 2021 een feit. Een waardevol en leerproces dat vele deuren heeft geopend en nu dient als fundament voor de toekomst.

Om zowel zakelijk als kwalitatief stappen te maken, is Perysh nieuwe samenwerkingen aangegaan binnen de industrie. Denk hierbij aan retailers en productiepartners. De eerste collectie was in Turkijke geproduceerd. Tegenwoordig worden de producten in zowel Portugal als Nederland geproduceerd om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Op dit moment is het zaak om te werken aan de positionering en structuur binnen het bedrijf. Mede hierdoor neemt Perysh deel aan de Student Ondernemers Regeling van het Fontys Centrum voor Ondernemerschap, voor overdracht van kennis van experts die ervaring hebben binnen de praktijk.