Sprint naar content
Foto van persoon

Voorzitter Share

Werner Geurts van Kessel

Werner Geurts van Kessel, sinds 2023 de voorzitter van het bestuur van Share. In 2016 is Werner afgestudeerd aan de opleiding Technische Bedrijfskunde.

Ik ben Werner Geurts van Kessel, 31 jaar uit Eindhoven. Momenteel werk ik bij Xidoor Doorsystems als Business Analist waar ik me bezig hou met het verbeteren van processen door het hele bedrijf, zowel productie als commercie en diverse stafafdelingen. Daarnaast ben ik de schakel tussen IT en de business.

Na mijn studie ben ik verbonden gebleven met de opleiding en Share door deel te nemen aan onder andere de events en de cultuurdouche voor de eerstejaars. Naast mijn werk vermaak ik me graag met vrienden in een gezellige pubquiz of een festival. Als het weer het toelaat rijd ik graag een rondje op mijn motor. Afgelopen jaar heb ik samen met Share een bedrijfsbezoek bij Berkvens (onderdeel van Xidoor) mogen organiseren en daar kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Bij dit bezoek hebben 16 mede alumni mogen ontvangen met een grote diversiteit aan ervaring. Na een presentatie door de Directeur Operations, ook een Technisch Bedrijfskundige, hebben we een uitgebreide rondleiding door de lakdeuren fabriek gehad. Hier hebben we het volledig proces van grondstof tot verpakt eindproduct mogen zien. Als afronding hebben we met de groep nog een brainstormsessie gehouden over de mogelijkheden en uitdagingen rondom de logistiek van de circulaire deur. Het was heel gaaf om te zien hoe we door onze verschillende achtergronden en perspectieven goede oplossingsrichtingen konden bedenken waar we als Xidoor zeker wat mee kunnen. Al met al een zeer geslaagd event!

Ik heb er erg veel zin in om met de rest van het bestuur (en jullie) deze events te mogen organiseren. Mocht je nog idee├źn of vragen hebben mag je altijd contact opnemen met mij of een van de andere leden. Tot snel bij het volgende event!


Foto van persoon

Werner Geurts van Kessel

Voorzitter Share