Sprint naar content
Foto van persoon

Bestuurslid Share

Stella Pelzers

Stella Pelzers, afgestudeerd aan de opleiding Technnische Bedrijfskunde.


Stella Pelzers heeft naast de opleiding Technnische Bedrijfskunde, ook de master Supply Chain Management afgerond. Stella is momenteel werkzaam als Supply Chain Management Consultant bij McCoy & Partners, dé SAP-dienstverlener van Nederland. Ze heeft ervoor gekozen om op het snijvlak tussen Business en IT aan de slag te gaan. Een uitdagende richting, waarbij de skills die ze tijdens beiden opleidingen geleerd heeft echt in de praktijk mag brengen.

Tijdens haar master heeft Stella anderhalf jaar gewerkt als onderwijsassistent bij de opleiding Technische Bedrijfskunde. Daar heeft ze de docenten ook als collega's leren kennen. Tijdens deze periode heeft ze verschillende projecten ondersteund, is ze tutorgroep geweest van tweedejaars studentengroepen en heeft ze studiekiezers geholpen met het maken van de studiekeuze. 

De alumnivereniging helpt haar in contact te blijven met de opleiding, docenten en oud-studenten, en ze vindt het ook altijd leuk om van elkaar te blijven leren en de ontwikkelingen van de opleiding te blijven volgen.