Sprint naar content

Accelerate IT

Ontwikkel je ICT-vaardigheden met een van de cursussen van Accelerate IT

Wil jij je als professional of als werkzoekende graag ontwikkelen op ICT-vlak, maar is tijd het grootste struikelblok? Dan is een cursus een goed idee. Onze hbo-cursussen bieden je niet alleen diepgaande kennis en een professioneel netwerk, maar je doet vooral waardevolle praktijkervaring op die essentieel is voor persoonlijke groei en verbeterde carrièremogelijkheden.

Praktijkgericht leren in shared learning teams

Binnen shared learning teams werk je samen met andere studenten en docent-onderzoekers aan echte IT-projecten. Deze projecten kunnen voortkomen uit door jou aangedragen praktijkcases of uitdagingen binnen het onderzoeksgebied van de docenten. Deze unieke samenwerkingsvorm biedt je de kans om theoretische kennis direct toe te passen en je te verdiepen door middel van praktische ervaring.

Praktisch

De cursussen volg je in Eindhoven op StrijpT. In 18 weken, 1 dag in de week doe je kennis en praktijkervaring op. De kosten voor deze cursus bedragen € 1.067(BTW vrijgesteld). Ervaring in de IT is hierbij mooi meegenomen maar zeker niet vereist.

Neem je collega’s en je eigen praktijkcase mee!

Wil je als bedrijf met een groep collega's samen een van de trainingen volgen? Dat kan! Heb jij een specifieke uitdaging of wil je elementen uit verschillende programma's combineren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De cursussen
Sfeerafbeelding Fontys

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of heb je vragen over Accelerate IT? Mail ons!

accelerate-it@fontys.nl

Voor wie zijn de cursussen bedoeld?

Je hebt al een aantal jaren werkervaring op het gebied van marketing, sales, service, CX of productmanagement. Je gelooft in de kracht van data en AI of je werkt er al enige tijd mee en je wil graag de volgende stap zetten. Voor deze training gaan we uit van minimaal een HBO werk en -denkniveau. Daarnaast heb je sterke affiniteit en ervaring met data, statistiek en data-gedreven werken. Ervaring in de IT is niet vereist.

Meer informatie?

Stuur een e-mail naar accelerate-it@fontys.nl.

Sfeerafbeelding Fontys

“Door de samenwerking met bedrijven in de Brainport regio kunnen we professionals ondersteunen bij de overgang naar AI, digitalisering en datagedreven werken. Het 18-weekse programma biedt maatwerk aan deze doelgroep en draagt bij aan het ecosysteem van de Brainport.” - Joris van der Straten, programma manager