Sprint naar content

Vak en vakdidactiek

Wil je weten hoe je een specifiek vak beter over kunt brengen op leerlingen? Of wil je graag een bepaald vak naar een hoger niveau tillen? Bij Fontys Pro bieden we verschillende cursussen aan in het thema van vak en vakdidactiek Sommige cursussen zijn individueel te volgen, maar je kunt ook incompany trajecten aanvragen voor je team of je hele school. Heb je een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom bij Fontys Educatie?

  • De stof sluit aan bij jouw persoonlijke behoefte
  • Vraagstukken uit de praktijk staan centraal
  • Een inspirerende leeromgeving en docenten met hoogstaande expertise
  • Mogelijkheden voor incompany

Cursussen voor het basisonderwijs

Deze opleiding is voor leerkrachten in (speciaal) basisonderwijs die het reken-wiskundeonderwijs binnen hun school naar een hoger niveau willen tillen. Ben je werkzaam in het speciaal basisonderwijs? Neem dan vooraf contact met ons op, dan stemmen we gezamenlijk de verwachtingen en doelen met elkaar af.

Telefoon: 08850 – 70700

E-mail: fhke-vp@fontys.nl

Gaat jouw basisschoolteam aan de slag met Engelse lessen vanaf groep 1 tot en met 8? Kan je team hierbij ondersteuning gebruiken? Volg dan de training 'Engels leren is Engels doen'.

Deze opleiding is voor leerkrachten in (speciaal) basisonderwijs met enkele jaren relevante ervaring in taalonderwijs. Jij ziet taal binnen het onderwijs als een uitdaging om naar een hoger niveau te tillen. Heb je interesse voor een middenmanagement functie in het (speciaal) basisonderwijs? Dan is ook deze functie van toegevoegde waarde.

Cursussen voor het voortgezet onderwijs en het mbo

Wil jij Nederlands leren aan anderstalige (jong)volwassenen? Of doe je dit al en wil je hier je bekwaamheid in aantonen? De post-bacheloropleiding Docent NT2 is een landelijk erkende opleiding en biedt je alle kennis en kunde om dit vak goed uit te kunnen oefenen.

Heb jij NT2-ervaring opgedaan in de afgelopen jaren? Heb je hierbij aanvullende trainingen en nascholing gevolgd? Toon je competenties aan met het assessment Competent NT2-docent bij Fontys.

Bekijk alle cursussen en incompany trajecten op het gebied van onderwijs