Sprint naar content

Activiteiten mbo

De techniekopleidingen van Fontys Technologie en Innovatie (T&I), hebben het programma van aansluitingsactiviteiten voor het mbo ondergebracht bij de Fontys Junior Academie (FJA). 

Wij vinden het belangrijk dat de aansluiting tussen mbo en hbo zo goed mogelijk wordt vormgegeven. Ons doel is dan ook om samen met jullie onze ervaring en kennis te delen. Daarnaast hopen wij op deze manier meer inzicht in elkaars werkwijze te krijgen en de drempel voor de overstap van mbo naar hbo te verlagen.

Flyer activiteiten mbo

Welke aansluitingsactiviteiten bieden wij aan?

Hbo voorbereiding mbo

Wil je ervaren hoe het is om aan het hbo te studeren? Misschien is het hbo voorbereidingsprogramma (mbo) iets voor jou. Het programma start 24 november 2023 en is 19 januari 2024 afgerond. De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 09.00 - 12.00 uur.

Meer informatie

Basiscursus Wiskunde en Natuurkunde

De basiscursus Wiskunde en Natuurkunde biedt de kans om je voor te bereiden op het niveau van de technische hbo-opleidingen van Fontys.

Meer informatie

Meeloopochtend

Wij vinden het belangrijk dat de aansluiting tussen mbo en hbo zo goed mogelijk wordt vormgegeven. Daarom organiseren wij meeloopochtenden op het hbo. We verwachten met deze meeloopochtenden meer inzicht in elkaars werkwijze te krijgen.

Aanmelden

Student in de klas

Bij student in de klas delen studenten van diverse technologische opleidingen hun ervaring over de overstap van het mbo naar het hbo. De student komt zijn/haar ervaring graag bij jullie op school delen. Interesse? Neem dan contact met ons op via de button.

Contact opnemen