Sprint naar content

Hbo voorbereiding mbo

Wil jij ervaren hoe het is om student te zijn op het hbo? Of wil je een beter beeld krijgen van een hbo-opleiding? Neem deel aan het voorbereidingsprogramma* speciaal voor mbo-studenten op het hbo.

Het voorbereidingsprogramma bestaat uit een serie van 5 bijeenkomsten. Je werkt samen in projectgroepen aan een casus of product van de opleiding van jouw keuze. De uitwerkingen van de opdrachten binnen deze module kun je ook gebruiken als input voor het samenstellen van je portfolio van het Keuzedeel Voorbereiding hbo.

*in het kader van het Keuzedeel Voorbereiding hbo K0125

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

van mbo naar hbo

Wat vonden studenten van het hbo-voorbereidingsprogramma?

Voor wie?

Het voorbereidingsprogramma mbo is bedoeld voor mbo-studenten die een vervolgopleiding aan het hbo overwegen en richt zich voornamelijk op kennismaken met het studeren aan het hbo en met de inhoud van de hbo-opleiding. De bijeenkomsten worden verzorgd door hbo-docenten en -studenten.

Wanneer?

Het hbo voorbereidingsprogramma start eind november en is in januari afgerond. De bijeenkomsten zijn op vrijdagochtend van 09.00 -12.00 uur.

Data bijeenkomsten

  • vrijdag 22 november 2024
  • vrijdag 29 november 2024
  • vrijdag 13 december 2024
  • vrijdag 10 januari 2025
  • vrijdag 17 januari 2025

Aanmelden

Inschrijven voor dit programma is mogelijk van: 11 oktober t/m 8 november.

Noteer deze data alvast in je agenda! Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. We verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.